Winkelmand

Odijk Mannenmode

Odijk is sinds 1953 een begrip in Alphen a/d Rijn. Gesitueerd in het centrum van de stad bieden wij u een compleet assortiment moderne herenkleding. 

Persoonlijke aandacht, goede service en vooral eerlijk advies staan bij Odijk hoog in het vaandel. We helpen u graag bij het vinden van de juiste outfit voor elke gelegenheid. Alles natuurlijk in een relaxte sfeer met een lekker bakje koffie!

Odijk Mannenmode heeft een royale collectie casual- en vrijetijdskleding: van spijkerbroeken tot nette pantalons, casual overhemden tot shirts met extra mouwlengte en van truien, sweaters en vesten tot jacks en jassen. Daarnaast is er een grote afdeling met confectie: kostuums en colberts.

Naast de gewone maten hebben we een uitgebreide collectie in grote maten t/m 6XL en lengtematen en kwartmaten. De slogan van vroeger luidde niet voor niks: “Royaal in alle maten”. 

Odijk Julianastraat Alphen a/d Rijn

De huidige winkel is gesitueerd aan de Julianastraat aan de Hoge Zijde in Alphen a/d Rijn. In 1953 werd de winkel door ‘meneer Odijk’ opgericht. Voor die tijd reed hij op z’n bakfiets en kwam bij de mensen thuis. Hij verkocht toen voornamelijk werkkleding. In de loop der tijd veranderde het aanbod in de winkel van werkkleding naar heren- en jongenskleding.

De huidige collectie bestaat bijna alleen nog maar uit herenmode. De winkel heeft ongeveer een oppervlakte van 550m² waarvan het grootste deel uit casual vrijetijdskleding bestaat. Op de eerste verdieping hebben we een grote afdeling voor kostuums en colberts in diverse normale maten maar ook lengte- en kwartmaten. De grote maten gaan t/m 6XL. Dus ook als u een ‘moeilijk’ maatje heeft, heeft u voldoende keus. 

Bezoek Odijk Mannenmode

Adres

Julianastraat 46
2405 CH Alphen aan den Rijn
Telefoon: 0172 472135

Openingstijden

Maandag 13.00 - 17.30 uur
Dinsdag 09.30 - 17.30 uur
Woensdag 09.30 - 17.30 uur
Donderdag 09.30 - 17.30 uur
Vrijdag 09.30 - 21.00 uur
Zaterdag 09.30 - 17.00 uur
Zondag 1ste zondag v/d maand: 5 mei gesloten
Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons privacybeleid.